söndag 22 februari 2015

Life is a flow of love, only your participation is requested

Life is a flow of love, only your participation is requested.

För några kvällar sen när jag drack te så märkte jag att det stod något vackert på etiketten till tepåsen. Och det var detta blogginläggs första mening.

Och just så här är det. Livet är fullt av kärlek, bara vi väljer att se och delta i det. Och det är ett medvetet val. Att vara närvarande och endast tillåta kärlek. För man kan rensa också. Det är också ett medvetet val.

Många kan undra och kanske se kritiskt på det här med att "all is full of love", men jag vill tro på något gott och en mening med allt. Visst kan man ha skitdagar, och det ska man få ha. Det gör inte någon till en sämre människa. Men att när dagen är slut så kan man ändå se mer positivt och kärlek än det som tagit energi. Och är det så att man vill ha en förändring så börjar det först med en själv. Och vill ni veta en till hemlighet? Man tillåter om något tar energi av en.

Att man istället gör ett val att leva och känna med kärlek och omtanke.

Folk önskar ju förändring i världen. Det krigas lite överallt och folk svälter och är hemlösa. Hur löser vi det? Knappast med hat (även om jag inte tror på det ordet) och ilska. En bit på vägen vore kanske att förlåta, oss själva och andra, och göra ett medvetet val. Ett medvetet val att tänka i nya banor.

Och det viktigaste av allt: Se våra egna potential och att kraften sitter i oss själva.

Och det var morgonens visdomsord från Carro.

IMG_7128

2 kommentarer :

  1. Alltså skitdagar. Man har dem ju för att förstå hur bra man VANLIGTVIS har det. Tycker ofta det är så efter en skitdag att man inser hur SMÅ ens problem egentligen var den dagen... :)

    SvaraRadera
  2. Mjääh, jag vill inte ha en skitdag för att kunna uppskatta någonting annat bättre. Istället att man kanske mindre skulle ta saker och vara mer närvarande. Även när det inte är så roligt :) Ha en fin dag och tack för kommentaren!

    SvaraRadera