lördag 3 januari 2015

Min vardag börjar nu

Vardagen börjar för mig igen nu och den börjar på en lördag. Själv är det ett under att jag visste det var lördag, för har varit "lite" veckovill och förstod inte igår varför folk publicerade festbilder på facebook. För mig kändes det ju som en tisdag. Det blir väl så där i juletider, speciellt när jag blev sjukskriven en vecka i juletider. Då flyter dagarna ihop och man bara är. Mår bättre nu. Räckte tydligen med att hosta upp aliens i 10 dagar innan det skulle lugna ner sig.

Men nu blir det skönt med lite vardag igen. Och det ska bli kul att fara i jobb. Mest för att kolla om lugnet håller i sig. I dagarna två, sen det nya året började, så har jag känt mig otroligt lugn. Det är svårt att sätta fingret på det, men ingen stress alls och det är precis som jag vill känna mig.
Därför blir det roligt nu att se om det håller i sig idag. ;)

För att kompensera mitt inre lugn så stormar det utomhus. Började redan igår kväll men tycker det låter som att det har börjar storma mer under natten. Så dagens kom ihåg: Håll båda fötterna på jorden! :)

Nu idag så tar det kanske lite längre innan det kommer en till uppdatering. Har möjlighet först ikväll att sätta mig ned vid datorn. Men tills vidare så kan ni ju klicka på ikonerna till höger i min sidomeny och kika runt er på min instagram, youtube eller facebook bland annat! :) Annars är mina länkar här:
Instagram: http://instagram.com/carloine
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCquE3gFSyQspTj8R0UfULNg
Facebook: https://www.facebook.com/carrocarloine?fref=ts
Twitter (är länkat till youtube och facebook så den uppdaterar mest sig själv): https://twitter.com/carloine

happynewyear

2 kommentarer :

  1. He, he, jag tycker Fantomer ser lite missnöjd ut. Det är nog en bestämd herre, kan jag tänka mig. Min syster har en nästan exakt likadan och han tar man inte där man sätter honom

    SvaraRadera
  2. Det är en bestämd, men hjärtlig herreman. :)

    SvaraRadera