söndag 9 november 2014

Godmorgon söndag

Lät bloggen vila igår. Mest för att jag inte hade så mycket på hjärtat på morgonen, och det blev inga tidsinställda blogginlägg. Och när jag kom hem på eftermiddagen så hade jag så fullt upp med att dricka kaffe, duscha, föna hår, handla, äta, drack två koppar kamomillte med honung, åt chips och började på att sticka ett par strumpor. Hann inte långt på de stickade strumporna innan jag la katten på magen och så råkade jag somna. Och sov nästan bort hela lördagskvällen, med några pauser då jag var vaken. Ooops. Jag var väl nog lite trött.

Men nu är det en ny dag, med nya möjligheter och idag har jag bestämt mig för att vara piggare. Sömnen kan jag ju i alla fall inte klaga på.
Jag säger "Godmorgon, gott folk!". Det är söndagsmorgon och jag sitter med min kopp måriskaffi och är utåt sett redo för dagen. Bara jag får i mig kaffe och lite frukost så är jag riktigt redo för en arbetsdag.

Och nu tog min ord slut för stunden så jag önskar er en riktigt fin dag och hoppas att ni har haft en fin helg.

Dagens kaffe.

IMG_2606

2 kommentarer :

  1. Du blev vinnaren av min give away! Gå in på bloggen för att titta inlägget och skicka till min epost adress m.m :) Grattis!

    SvaraRadera
  2. Så kul! :) TACK!

    SvaraRadera