onsdag 30 juli 2014

En bra dag i Jakobstad

Godmorgon! Idag har jag sovit länge och vaknade upp med lite träningsvärk. Men glad efter en rolig dag igår.

Startade mot Jakobstad igår och körde hela vägen i bh och shorts. Har ingen ac i min bil, utan bara en fläkt som hjälper lite. Med alla vägarbeten och broreparationer så blev det en lite längre bilväg, men det ska bli spännande att se hur man egentligen skall köra sen när de är klara någongång.

Och i Jakobstad så såg allt ut som vanligt. Fick gott rostat bröd med smarrig röra på. Gick husesyn i familjens nya lägenhet, och sen började vi på. Öppnade låda efter låda, lade saker på plats, kastade och la många saker också i lådor och plastpåse till välgörenhet. Och sprang i trapporna ner till källaren med saker. Sammanlagt tog det tre timmar.

Var sen till stan med mamma och till Kruska Café. Köpte flourfri-tandkräm som nu börjar bli en tradition, och lämnade där länge för pratstund. Förde också sedan sakerna till välgörenhet och sedan gick jag och min bror in till stan efter god mat.

Min bror har växt om mig för länge sen, och när vi stod i kön till Korv Görans så var det ett gäng unga pojkar bakom oss. En av dem viskade "diskret" till sin vän om min bror hade bytt flickvän. Hahahaha. Hoppas de snokar fram lite mer på facebook och märker att det var hans 8 år äldre storasyster som han var med på stan.

Mätt i magen, i staden som kändes som södern igår så tog jag och familjen det lilla lugna innan det blev dags igen för mig att starta hemåt. Var via Korv Görans igen och berömde dem för de fina portionerna de lagade. Åkte sen hem och blev tvungen att sitta nästan 15 minuter mitt på en bro som de reparerade. Sen åt jag och kärleken grillmat och chillade på soffan.
En prima dag! :)
IMG_7359

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar