tisdag 29 juli 2014

Detox på sociala medier?

Godmorgon! Den här morgonen fick jag vakna av en vacker fågelsång. Skatan från igår morse fick ta paus. Har just suttit ner och dricker mitt måriskaffi, surfar runt och har det bra.
Igår hade jag nog haft stora planer på att blogga. Det är ju tanken som räknas. Jag hade suttit och redigerat några bilder från konfirmationsfotograferingen. Bilderna från konfirmationsfotograferingen kommer att bli mycket fina, om någon undrar. Jag tar det lite i sakta mak, men "grovjobbet" är klart. Mycket vacker flicka och bilderna blev riktigt bra. Måste nog vara lite stolt över mig själv. Blir ju lätt att man kan bli petnoga, och det ska man nog också vara i små mängder, men viktigaste att känslan finns där i fotografierna.

Passade då också på att fixa två bilder jag tagit av mig själv i söndags för att visa upp. Men programmet hakade upp sig och mitt tålamod tog slut. Så datorn fick vila hela gårdagen.Det finns ju de som tar detox från sociala medier. Är det inte en dag i veckan så kan det till och med gå upp till en månad. Tror jag skulle nog bli så rastlös, tyvärr fotografera mindre och börja skriva dagbok för hand, så jag skulle minnas vad jag gör om dagarna.

Men idag blir det inte så mycket dator för mig, än nu på morgonen. Så snabbt jag druckit klart mitt måriskaffi, fixat mig och ätit frukost så hoppar jag i bilen och åker till Jakobstad. Lite impulsivt, för det blev bestämt igår. Var ju inte alls förra veckan när det var jakobsdagarna, men jag tycker bättre om staden när den är lugn. Jag ska idag hälsa på mamma, syskonen och katten Beige,4. Se deras nya boende och hjälpa till att få dem att få saker på plats. Och dagen avslutas med obligatorisk Korv Görans mat som jag och kärleken ska mumsa på ikväll.

Kameran tar jag med mig så dagen blir nog fångad på bild.
Här är bilden jag hade tänkt visa upp igår redan. Jag och detaljerna från min vackra kimono jag hade på mig i söndags.

IMG_7307-1

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar