söndag 6 april 2014

You are more beautiful than you think

Doce har samlat ihop några kvinnor, låtit dem gå själv in i ett rum och förklara för Gil Zamora, som ritar fantombilder åt FBI, hur de ser ut. Han ser dem inte och de ser inte vad han ritar. Efteråt kommer en ny person in i rummet, och får förklara föregående person åt Gil igen. Och resultatet fick fram en liten tår i ögat, och viljan att skriva ett blogginlägg.

DU är vackrare än du tror. Det finns så mycket osäkerhet här i världen, och den största är vad och hur vi ser på oss själva. Så många kvinnor som vill operera om sig, hetsträna bort något på magen som ingen annan ser och blint tror på vad andra tycker eller säger om en. Att lyckan skulle komma från skönhetsideal eller vad andra ser om en, är en stor jä.. myt. Felaktiga föreställningar om en själv kan göra mycket skada, och det är dags att börja värdera om sig själv.

 Du accepterar den kärlek du tror dig förtjäna.

Jag önskar från djupet av mitt hjärta att alla skulle få ett liv mer i harmoni. Där man inte ogillar och känner avsky för den man ser i spegeln. Vi ska leva hela vårt liv med oss själva, så varför inte bestämma sig för att börja tycka om oss själva? För lycka och kärlek kommer inte ifrån vårt yttre, för det förändras och kan försvinna. Det som stannar är vårt inre, vår själ. 
Var snäll mot dig själv, värdera dig högt, och du kan få det lättare att också säga snälla saker om andra. Enligt Dove's real beauty sketches sida så tror endast 4% omkring i världen att det är vackra. Den siffran får vi ta och ändra om nu!

DU ÄR VACKRARE ÄN DU TROR.


4 kommentarer :

 1. Jätte bra skrivet Carro, du har en bra point där! Detta är något vi alla borde tänka på och komma ihåg oftare!

  SvaraRadera
 2. Jättebra skrivet! Håller med Ida Sofia, verkligen något som folk behöver påminnas om och ha med sig i tankarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för kommentaren! :)

   Radera