lördag 29 mars 2014

Fredagsmys och stjärnhimlen

Igår, klockan halv tre på eftermiddagen, så tog jag helg halleluja. Riktigt skönt att få ta ledigt efter en närstudievecka i skolan, med studiebesök, tenter, presentationer av arbeten. Men det har varit kul att få vara i skolan och få träffa klasskompisar.

Åkte hem, drack eftermiddagskaffe med kärleken, lackade naglar och var till butiken för att handla gott till fredagsmyset. Pulled Pork och chips.
Hade en mysig kväll, och skulle sen se en 3D-film där Keanu Reeves har huvudrollen. Men jag råkade somna och vaknade upp nästan två timmar senare och hade lite mera energi. Tog kameran och stativ med ut i mörkret (+ herr Fantomen) och fotograferade stjärnorna. Sen var filmen slut på tv och det blev dags att ta natten.
Riktigt bra fredagskväll det också. ;)

Sitter nu och dricker måriskaffi. Jag är utvilad och redo för en solig och rolig dag.Har inga stora planer än, men det är ju inte planerna som gör dagen. För jag har lika rolig vare sig jag ligger och laddar krafterna på soffan, står under en klar stjärnhimmel eller är ute på festligheter.

Hoppas ni får en riktigt fin lördag gott folk.

Här är fredagens stjärnhimmel.


2 kommentarer :

  1. Fina bilder. När det var Earthour så var jag ut en stund och beundrade stjärnhimmlen. Det är inte ofta de syns så väl som just då =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter fint. Själv så missade jag Earth Hour, men kan ju släcka lamporna vilken tid som helst på dygnet. :) Här i byn så blir i stort sett allt mörkt efter kl. 22 och 23, så då är det riktigt prima att gå ut och beundra stjärnhimlen. :)

      Radera