torsdag 28 februari 2013

EN LITEN ÖNSKAN

Vaknade lite i panik när jag hörde en man prata och det lät som att han var i lägenheten. Man vet ju aldrig med byggarbetare när de bestämmer sig att komma på besök, och jag hoppade upp ur sängen. Det var bara jag och katten i lägenheten, men utanför dörren så stod en byggarbetare och pratade i telefon. Tack vare de tre hålen i väggen ut till trapphuset så låter det som att de skulle vara i lägenheten.

Har druckit måriskaffi och haft ansiktsmask. Fick känna på hur det kan kännas med botox, för hela ansiktet stelnade och jag kände mig inte så lyxig och glamourös med ansiktsmask. Har ju testat på det nu i alla fall.


Och nu har jag en liten önskan. Jag vet hur många läsare jag har per dag, och ibland kan det vara lite mindre eller mycket mera. Man borde ju bli peppad på att blogga, men när jag ser siffran på de som sitter i världen och läser bloggen och ser mina bilder så får jag lite panik och skrivkramp. Då
1. tar jag nån dags bloggpaus
2. eller sitter och funderar hur länge som helst  vad ni kan tänkas vilja läsa.

Så nu frågar jag er underbara människor, för att er stund på min blogg ska bli så rolig och givande som möjligt, vad vill ni läsa mera av?
Ge mig en rubrik eller ämne att skriva om (allt från himmel och jord och lite mitt emellan)  eller bara skriva hej!
Ni får vara anonyma om ni vill, men jag ska ju ändå godkänna er kommentar. ;)

Och för att mjukstarta det här med att svara på frågor och hitta något att skriva om så svarar jag på fem frågor jag fick av min syster i en "blog award".
1. Vem saknar du? Just nu; pojkvännen och familjen.
2. Vad är du beroende av? Måriskaffi, "frisk luft", Candy Crush och internet.
3. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, finska tvingar jag mig själv att prata, jag förstår norska och danska, och mitt eget språk - apianska. På franska kan jag säga: Jag heter Caroline och jag sjunger. Och på Italienska; Jag är hungrig.
4. Vad är din favoritmaträtt? Det går i perioder, men jag tycker om allt, och idag vill jag ha fläsk och bönor. Men annars tackar jag inte nej till en god köttbit, franskisar, eller pizza. Kinamat är mig mycket varmt om hjärtat också.
5. Vad är din favorit tv-serie? Jag är en kvinna som kan följa en massa serier, just nu; Big bang theory, How i met you mother, 2 broke girls, New Girl, The New Normal, Det okända, Maria & Mindy BFF, Familjen Annorlunda..

4 kommentarer :

 1. Saker jag har svårt att acceptera
  Det här får mig att må bra
  Det här är jag bra på
  Mina resmål i mina drömmar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Nu har jag åtminstone fyra inlägg att skriva. :)

   Radera
 2. Sjunger du/uppträder du fortfarande?
  Vad har du för relation till Jakobstad i dagens läge?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för frågorna, har svarat på dem i ett inlägg :)

   Radera